снимка pexelsНяколко града в страната затягат сериозно мерките заради ръст на

...
снимка pexelsНяколко града в страната затягат сериозно мерките заради ръст на
Коментари Харесай

Затягат мерките в няколко града на страната

снимка pexels

Няколко града в страната стягат съществено ограниченията поради растеж на болните с К19. 

В Ловешка област от през днешния ден всички възпитаници от 5 до 12 клас минават на електронно отдалечено образование, работното време на заведенията за хранене, кафенетата и заведенията за хранене се лимитира до 22:00 часа при потенциал от 50%, а всички всеобщи мероприятия са неразрешени. Заразените с ковид в област Ловеч към този момент са над 315 на 100 000 души, съобщи. 

В Бургас локалният щаб анулира всички всеобщи събития, а в петък ще стане ясно ще затворят ли моловете и фитнесите. Близо 700 на 100 хиляди към този момент са болните и в София-град, където най-вероятно в идващите седмици ще има цялостен локдаун. 

При над 600 на 100 хиляди болни стягат ограниченията и във Враца. От през днешния ден до края на месеца учениците от 5 до 12 клас минават на онлайн образование, стопират плановите интервенции, а маските стават наложителни и навън при скупчване на хора. 

А макар относително високия брой инфектирани в Плевен, здравните управляващи взеха решение: от през днешния ден там още веднъж отварят молове, кина и концертни зали, само че при непоколебим надзор.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР